Novi Sad
13.03.2013.
09:15 > 09:16
Sporna izložba "Ni koledž, ni tamnica", nakon prašine koju je podigla prilikom predstavljanja u Novom Sadu, bez problema je održana u Beogradu i Bačkoj Palanci, saznaje Radio 021.
  • janko

    13.03.2013 17:13
    @Лицемерно
    ti kao mrzis licemerje? a sto onda ne spomenu ravnu goru i onaj spomenik?... utudjem oku vidis trn a u svom ni kolac.iliti, mi mozemo a oni ne smeju
  • лицемерно

    13.03.2013 14:56
    него шта
    Ко се од свих ових "организација", као и свих ових коментатора, и којом енерегијом и ЈАЧИНОМ јавио на вест о подизању споменика хонведима???

    Да вас чујем "антифашисти", али не преко форума, него само јавно, баш као што сте и овај догађај јавно осудили!

    Тишина, ништа се не чује...

    Не подржавам овај догађај, ни онај са спомеником, АЛИ НАЈВИШЕ МРЗИМ ЛИЦЕМЕРЈЕ! Вама сигурно туђе го*но мирише, а било шта да је српско има сметњу у самом имену!
    Добро је некад давно неко рекао: Не требају нама непријатељи поред оваквих "родољуба"!
  • ZoranNS

    13.03.2013 13:57
    Čim su partizani ratni zločinci, onda su
    Čim su partizani ratni zločinci, onda su četnici, Ljotićevci, Nedićevci, domobrani, Balisti, Ustaše ratni heroji, to je putokaz gde ovo društvo ide.
  • Љубан Узелац

    13.03.2013 12:48
    рехабилитација фашизма
    Зашто државни органи мирно посматрају како неколицина историчара - фалсификатора - шире пропаганду љотићевске емиграције по којој је логор у Смедеревској Паланци био некаква образовна институција??? Под хитно сменити директора Историјског архива у Смедеревској Паланци који је дао низ нетачних и срамно тенденциозних изјава о овом логору, правдајући фашисте, и управника музеја у Бачкој Паланци који је дозволио гостовање изложбе у овој институцији. Колунџија је у међувремену финансијски крахирао, и то је као нека сатисфакција за његову одговорност за промовисање ове изложбе у Новом Саду.
  • novosadjanin

    13.03.2013 10:54
    trend
    Jasan pokazatelj pravca kojim ide ovo drustvo. Rehabilitacija ekstremista, ultra nacionalista i sluga fasizma. Sta uopste ocekivati da se dogodi, pa da gospoda dodju pameti !
  • Сремац

    13.03.2013 10:35
    КО СЕ ТО БУНИ У НОВОМЕ САДУ?
    Тко су ти АФАНС,ЛСВ,САС ? Нисам их видео на одбрани од поплаве.
  • Vlada

    13.03.2013 09:37
    ...
    Izlozba vredjanja zdrave pameti i zrtava. Poslusajte kako "prof." Stevan Juric lupeta i falsifikuje cinjenice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna